Simon & Garfunkel

 218 ,  1 

Most mit mondjak, ez klasszikus fiúbanda probléma, hogy egy csávót mindig előtérbe tolnak. Ő kapja az összes bugyit, mellautogrammot, a plüssmackót, és a groupiek 80%-át. Az ő neve van az ifjúsági magazinok címlapján, neki festenek hasizmot a photoshopban, a többiek hiába végzik el az oroszlánmunka nagyrészét, vagy mit, mindig a háttérben maradnak, nem övék a sztárgázsi.

Hát most hadd ne mondjam, hogy némileg rosszul esik, hogy MEG SE EMLÍTENEK a rajtszámon, és külön fájó pont, hogy életem első valóban technikai pólóját feltételezett mellékszereplőként kapom, amikor pedig mindenki tudja, hogy a főszereplő ÉN vagyok.

Ez olyasfajta árulás, mint amit George Michael tett a Whammel. Vagy Justin Timberlake és az ‘N Sync-kel. Vagy Robbie Williams a Thake Thattel. Csordás Tibi és a Fiesta, Milli és a Vanilli.

Dráma, dráma, dráma, két héttel a turné előtt. Nehéz szakma a showbiznisz, már csak a rajongókért, meg az ingyen drogért csinálom.

 

dsc_1249-picsay.JPG

 

 

7 hozzászólás “Simon & Garfunkel” bejegyzéshez

  1. @téglánakgyors: eltartott pár másodpercig, míg leesett, hogy mi nem stimmel 🙂
    Sajnos a magyar wiki nem ír a szétválásuk okairól.
    Pár hónapja fedeztem fel, hogy a The Boxer című számuk szól is valamiről. Azóta nem megy ki a fejemből, hogy ájemdzsasztapúrboj… 😀

  2. Ez, hogy a te rajtszámodon az én nevem van, ez azért fura. Tízér’ már megkérdezhették volna, hogy mi legyen ráírva…
    (Amúgy kb 3 éve végre regisztráltam ide, és most tele foglak kommentelni. Odaát azért egyszerűbb volt.)

  3. Csak annyit fűznék hozzá, hogy nagyon kevesen tudják helyesen leírni az ‘N Sync nevét, szóval le a kalappal előtted! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.