Legyőzni azt a hülye Marcsinkót!

 849 

Oké, Peti, kétféleképpen kezdheted. Mondhatod azt, hogy túl gyáva voltál nekimenni még gyalog is a Vérkörnek, vagy mondhatod azt, hogy osztottál, szoroztál, kevés a napi 10 órára csökkent világosság az erdőben, megjött a szar idő is, hideg van ahhoz, hogy túra-futás kombóban, futáshoz vastagon, túrához vékonyan öltözve legyél kint 15-18 órát mindenféle háttérttámogatás nélkül. A kocsi messze, kiszállni nem tudsz, Budapestről sem tudnak leszáguldani, hogy  kiemeljenek a kör adott pontján. Oké, oké, ez jó lesz, na írjuk.

Nagyon beterveztem a Vérkört erre az évre, és ugyan okom nem volt rá, de én lepődtem meg a legjobban, hogy közelébe nem …

Olvass tovább!

A futás másik oldala

 228 

Csomószor nem reagálok itt futással kapcsolatos közéleti vagy a konkrétan a szubkultúrában kipattant helyzetekre, mert a legtöbbször úgy vagyok vele, hogy jobb nem megszólalni és/vagy már mindent elmondtak, amit lehetett és érdemes volt.

Arról, ami Makai Vikivel történt férfiként még neccessebb írni, mert esetleg pontosan az lesz a vége, amit Balázsék műveltek a Radio 1-ben, amikor felhívták őt. Az interjú közepe gyakorlatilag arról szólt, hogy három férfi fagatta a női áldozatot, hogy PONTOSAN mi történt, amikor megtámadták. A jó szándék nem kérdéses – de elefántok voltak a porcelánboltban.

Egyedül azért teszem ki ezeket a gondolatokat, kérdéseket, mert eleve …

Olvass tovább!