Az első öt

 136 

Vasárnap csak egy óvatos öt kmre vittem ki a cipőt, mert a Saucony esetéből tanulva, úgy voltam vele, hogy biztos lesz problémánk egymással. Egész nap viharok jöttek-mentek a közel harminc fokban, valami iszonyatos páratartalom tartotta fogva az egész útvonalat. Szinte az első pillanattól kezdve őrült módjára izzadtam, ehhez képest az első 2 km alatt jóval 6:40-es tempó alatt tudtam tartani a 140 körüli szívritmust.

 

A cipő egyértelműen és teljesen más élménnyel szolgált mint a majd 1000 km-t megélt Saucony Jazz 13. Annál jóval puhább volt, semmi hangja, csak a talp teljesen friss gumija sercegett a bicikliútra mosódott mikrokavicsokon. Nem …

Olvass tovább!

A Nike saga (Pegasus 30)

 195 

A Runner’s world

 

Szóval itt ez a Runner’s world magazin, amit már jól bekommentoltam a futóblogon, és azóta is tartom magam a véleményemhez. Ugyanakkor ez is egy tök jó hozzászólás volt, főleg mert igaz, és bántott is utólag, hogy én nem írtam meg ezt vonalat:

 

Zöld_Dani 2014.05.21. 13:37:23
Én csak a német verziót láttam, az olyan futóknak készült Reader’s Digest volt.
Aminek megvan a fontos szerepe, – kb olyan, mint ennek a blognak. A legtöbb futó szívesen veszi, ha ilyen könnyed, szórakoztató, hasznosnak tűnő vagy néha tényleg hasznos “kis színesekkel” ápolhatja identitását, motívációját.
Ez nem is olyan kevés.


Olvass tovább!