Tégla a vízben

Loading

Árpád megint megkínzott. Mindig ugyanazt csinálja. Ha ott van a környéken, általában következő dolgok történnek velem.

1: Nem tudok parkolni.

2: Sorban állok.

3: Izgulok.

4: Szenvedek, de picsamód.

5: Nagyon elfáradok és büdös leszek.

A 35. Lidl Balaton-átúszás kiváló és szemet gyönyörködtető példája volt mindezen öt pont együttes bekövetkezésének, hovatovább Árpád elegánsan rádobott még egy VASÁRNAP délutáni Balatonról Budapestre hazajutást. 

Fogalmam nincs, milyen volt a Balaton-átúszás a BSI előtt, most vállalhatatlan sorokat láttam, kézzel írt és tépett számlákat. Nyolc után indultunk a Flórián tér környékéről – ha már Balaton, Anna és egy kolléganőnk is elkísért, hogy addig ők strandolnak …

Olvass tovább!

Mannheim

Loading

Egy várost természetesen nem lehet két nap alatt kiismerni, de szerencsére minden további nélkül lehet úgy tenni, mintha mégis. Ennek alapján kijelenthetem, hogy Mannheim az egyik legsemilyenebb német város, azon nem kevés számú német város közül, amelyekhez eddig szerencsém volt. Ez egy. 

Kettő, hogy Mannheimban picsa sokan futnak, szerintem ennek mindenképpen köze van ahhoz, hogy piszok nagy egyetemek vannak a városban (fiatalság bolondság), amelyek jelentékeny része az egészségügyben érdekelt, illetve, hogy amennyire semmilyen amúgy a város, annyira alkalmas erre a tevékenységre.

 

img_3705.JPG

Margitszigetpóz

 

img_3702.JPG

 

img_3688.JPG

 

img_3670.JPG

 

img_3672.JPG

 

img_3686.JPG

 

img_3706.JPG

 img_3669_1.JPG

 

img_3774_1.JPG

A város mérhetetlenül sok folyópart menti kilométerrel rendelkezik, mert nemcsak a Rajna halad éppen errefelé, hanem a Neckar …

Olvass tovább!