Óda a Ronhill Trail Cargo Contour Shorthoz

 326 

A lyukas zokni után következzen ismét egy arcpirítóan szexi ruhadarab a tapadós, férfi rövidnadrág.

Rögtön az elején vissza kell nyúlnom a Lidlben vásárolt futócuccok hitvitájához, amely olyan indulatokat gerjesztett hivők és istentagadók között, amelyhez képest az iPhone versus Android vérzivatar egy óvodai sütiszeánsznak bizonyul (nem).

download.jpgMert ugye ott voltam a bármekkora sérvet betakarni képes, Obelixkompatibilis rövidnadrágomban, hiszen a nyári újrakezdés miatt legtöbbször e nadrággal találkoztam a futócuccaim közül. Szeptemberre jutottam el oda, hogy a következő dolgokat fogalmazzam meg vele kapcsolatban:

  • SOHA TÖBBET nem akarom felvenni.
  • nem veszek német diszkontos futócuccot még egyszer (előítélet és általánosítás, szorrivagyok Aldi 🙁 )


Olvass tovább!

És akkor a hobbifutó nagy levegőt vett, és alámerült a Magyar Egészségügybe 4 – A gyógytornász

 210 

Ahogy múltkor írtam, akkor csütörtökön, vagy pénteken, a franc se tudja már, de elmentem a gyógytornászhoz. 

Sokat vártam tőle, de ha az internetes felületének nagyságát, dominanciáját, és annak informatív tartalmát nézzük futás szempontjából, akkor azt hiszem, jogosan.

És jó is volt, sokat tanultam magamról egy óra alatt, de éppen ezért, mivel csak egy óráról beszélhetünk, van bennem egy markáns hiányérzet. Attól függetlenül, hogy anyagi helyzetem buborékbudapesti és nem átallok néha felesleges pénzeket elbaszni a hobbimmal kapcsolatos dolgokra, azért még mindig elég árérzékeny fogyasztó és páciens vagyok. Különösen nagy ellensége vagyok a nem egyértelműen forintosítható szolgáltatásoknak, helyzeteknek, nem tudom, …

Olvass tovább!