Óda a Ronhill Trail Cargo Contour Shorthoz

Loading

A lyukas zokni után következzen ismét egy arcpirítóan szexi ruhadarab a tapadós, férfi rövidnadrág.

Rögtön az elején vissza kell nyúlnom a Lidlben vásárolt futócuccok hitvitájához, amely olyan indulatokat gerjesztett hivők és istentagadók között, amelyhez képest az iPhone versus Android vérzivatar egy óvodai sütiszeánsznak bizonyul (nem).

download.jpgMert ugye ott voltam a bármekkora sérvet betakarni képes, Obelixkompatibilis rövidnadrágomban, hiszen a nyári újrakezdés miatt legtöbbször e nadrággal találkoztam a futócuccaim közül. Szeptemberre jutottam el oda, hogy a következő dolgokat fogalmazzam meg vele kapcsolatban:

  • SOHA TÖBBET nem akarom felvenni.
  • nem veszek német diszkontos futócuccot még egyszer (előítélet és általánosítás, szorrivagyok Aldi 🙁 )
  • az


Olvass tovább!

És akkor a hobbifutó nagy levegőt vett, és alámerült a Magyar Egészségügybe 4 – A gyógytornász

Loading

Ahogy múltkor írtam, akkor csütörtökön, vagy pénteken, a franc se tudja már, de elmentem a gyógytornászhoz. 

Sokat vártam tőle, de ha az internetes felületének nagyságát, dominanciáját, és annak informatív tartalmát nézzük futás szempontjából, akkor azt hiszem, jogosan.

És jó is volt, sokat tanultam magamról egy óra alatt, de éppen ezért, mivel csak egy óráról beszélhetünk, van bennem egy markáns hiányérzet. Attól függetlenül, hogy anyagi helyzetem buborékbudapesti és nem átallok néha felesleges pénzeket elbaszni a hobbimmal kapcsolatos dolgokra, azért még mindig elég árérzékeny fogyasztó és páciens vagyok. Különösen nagy ellensége vagyok a nem egyértelműen forintosítható szolgáltatásoknak, helyzeteknek, nem tudom, miknek, …

Olvass tovább!

Életemben először

Loading

elhasználtam egy futócuccom. Kilyukadt az amúgy elég szuper lidlös zoknim. 

 

dsc_0037-picsay.JPG

 

Mondjuk pár hete sejtem már, hogy átmentem túl lazába, ami a cipőbefűzést illeti, mert a velencei 17-em, meg a mostani 19-emen is éreztem, hogy az Achillesemnek nem kerek a sztori. Lehet, hogy egyébként kicsit tényleg nagy a Vomero – ugye valami 44,5-eset sikerült bevonzani a Sportsdirectről, de a kezdeti gyűlölködés már rég elmúlt, azóta iszonyat kényelmessé vált a világ legrendszergazdaszinűbb Nike cipője. Nagy a szerelem! 

Lidlből meg zoknin kívül ne vegyen semmilyen futó semmilyen futócuccot. Két saját Crivit gatya, meg  egy nem saját levált, nagy lábujjköröm (apósom úgy gondolta, hogy …

Olvass tovább!

Szeptember

Loading

Nem szeptember volt a legerősebb hónapom ebben az évben. Januárban még lenyomtam magam szempontjából nézve egy igen derekas 141 km-t, és hát a júniusi lelkesedés is elég volt 111-re. Igen, most jön a a senki által nem várt, a totális meglepetés erejével ható DE.

De mégis, ebben az évben szeptember lett a vízválasztó. Ez tipikusan olyan DE, mint amikor közelében sem vagy az esetleges PB-dnek, de érzésre egy kurva jót futottál. Amikor azért egészen jó tempóval mész, nem a legjobbal, de érzésre könnyű vagy Muhhamad Ali lepkéje.

A sok mindig-közbe-jön-valami után (nyaralás, kánikula, csak-csak fáj, tököm se megy futni, semmi …

Olvass tovább!