Tanulságok – amelyek ürügyén még több öncélúan trágár szót írok le, mint eddig bármikor

Loading

1. Kurva nehéz nekiindulni péntek este, ha előtte veszel három sört a kedvenc, hiperdrága, nem írom le milyen műves helyeden, hazafele.

Szóval péntek este – mert már kb négy után este van – zsibong az iroda, mindenki érzi, hogy ebből offsite meeting lesz, ereszt a feszültség, nő a decibel, nevetgélnek az emberek, mindenki vicceset mond. Még kimennek az utolsó emailek, befejeződnek, vagy önmegmegmagyarázósan félbemaradnak az utolsó feladatok. És ha ráadásul a feleséged is (na jó, mármint az én csajom, nem a tied, nem főleg, ha nem is csajokban vagy érdekelt) elmegy búcsúztatni valakit és tuti nem jön haza hajnalnál előbb, …

Olvass tovább!

The island and the running track

Loading

Miközben adtam egy hetet a combtövemnek, oldalam meghúzásának, és a tüdőm náthától a gusztustalan zöld izéktől való megtisztulásának, észrevettem, hogy lemaradtam arról, hogy DC Rainmaker Budapesten járt. Azt egy futásnak szentelt blogon nem fogom elmagyarázni, hogy ki ő, annyi egyéb esetben tudok még magamból hülyét csinálni.

A késői eszmélésnek legalább annyi előnye van, hogy most be tudom tenni, mert pont milyen aktuális itt, hogy megnézte “the island”-et, és egy rossz szava nem volt  “the running track”-re.

Azt viszont elmondom, hogy egyébként kifejezetten szeretem olvasni a orosz családregény hosszúságú tesztelés-orgazmusai mellett a versenybeszámolós, utazós irásait, párizsi egoblogját is. Egyszerű nyelvezettel …

Olvass tovább!