Eddig vagy meddig

 258 

Azt írtam a legutolsó futáshoz címnek, jegyzetnek, akárminek, hogy az a legbiztosabb jele annak, hogy elkezdtem futni, hogy vasárnap csak azért mentem 15 kilométert, hogy meglegyen a 100 júniusra.

 

101.JPG

 

101 lett. Persze nevetséges, semmi értelme, mint ahogy annak se, hogy mint a bulldog tapadtam a 6:30-as pace átlagra, mert legalább az legyen meg. 

Annak se, hogy egyfolytában 10 felett futottam a legutolsó orvosos forduló óta. Fejembe vettem, hogy a július 7-i nyaralásig lemegyek 84 kg-ra, leginkább azért toltam a távolságot. Nagyjából hiába, még most, vasárnap délután is rettenetes 87,7-ről indultam neki, hiába mentem be a múlt héten már 86 …

Olvass tovább!

Budafoki szomszédok

 439 

Na most olyan kurva régen futottam, hogy azóta felépítettek egy fél piacot Budafokon. Úgy hívják, hogy a Budafoki Szomszédok Piaca. Ha Lenke néni még élne, azért megkérdezném, hogy mit szól ekkora plágiumhoz, mert azért lássuk be, hogy ez nem csak modorosság, hanem nyílt hadüzenet Gazdagrétnek.

A lényeg, hogy van nekem egy kék kutam a Budafoki piac mellett, ami egyébként tök jó. Mármint a piac is, mert igazi hagyományos (kézműves, kézműves, kézműves) kofás, kipakolós piac, a kis átjárók felé boruló ernyőkkel, meg 1960 óta a drágulásra panaszkodó, kosaras, nyugdíjas nénikkel. Meg a kút is jó, mert igaz, hogy néha elgurult, …

Olvass tovább!