Garmin Fenix 5x

Loading

Pár szó a kognitív disszonanciáról

 

A kell vagy nem kell szélén ingadozva, a belémdiktált, állandó és kényszeres fogyasztási vággyal harcolva meglehetősen sokáig ellenálltam annak a késztetésnek, hogy egy még újabb órát vásároljak. Fél évig.

Az imádott Garmin Fenix 3-mam a lehető legrosszabb pillanatban hagyott cserben, mert ekkor már hallottam róla, hogy IGAZI, térképes navigációt tud a Garmin Fenix 5x. Azonnal tudtam, hogy Ez Az, Ami Kell,  viszont piszok drága volt. Megvettem valamikor a nyár elején a sima Fenix 5-öt, magyar garanciával, de igazán soha nem tudtam vele kibékülni, tudván azt, hogy miből maradok ki. Rádaásul nemsokkal ezután megjelent a Fenix …

Olvass tovább!

Kínai lesz a Suunto

Loading

Háhh, végre nekem is van egy clickbait címem. Vagy nem. Kérem, itt bármi lehet még, annyi biztos, hogy valakik már a spájzban van. Leginkább valóban a kínaiak. (Nálunk már szó szerint, karácsony óta Roborock S50-nel szórakoztatjuk a macskát. A lakásunk alaprajza egy kínai szerveren csücsül, pánikra semmi ok.) 

Éppen másodszorra írok meg egy epikus, garminos posztot, ami soha nem fog elkészülni, mert így is szar és úgy is szar, ez a poszt pedig valahol arra a posztra rímelne, miszerint azért minden szereplőnek jót tenne, ha kiegyensúlyozottabbak lennének a piaci erőviszonyok.

suunto-ambit-2-gps-watch1.jpgA Suunto a korai Ambit-érában kifejezetten izgalmas dolgokat tett …

Olvass tovább!