Simon & Garfunkel

 280 

Most mit mondjak, ez klasszikus fiúbanda probléma, hogy egy csávót mindig előtérbe tolnak. Ő kapja az összes bugyit, mellautogrammot, a plüssmackót, és a groupiek 80%-át. Az ő neve van az ifjúsági magazinok címlapján, neki festenek hasizmot a photoshopban, a többiek hiába végzik el az oroszlánmunka nagyrészét, vagy mit, mindig a háttérben maradnak, nem övék a sztárgázsi.

Hát most hadd ne mondjam, hogy némileg rosszul esik, hogy MEG SE EMLÍTENEK a rajtszámon, és külön fájó pont, hogy életem első valóban technikai pólóját feltételezett mellékszereplőként kapom, amikor pedig mindenki tudja, hogy a főszereplő ÉN vagyok.

Ez olyasfajta árulás, mint amit George …

Olvass tovább!

A Kísérők Bibliája – Genezis

 239 

Nem kérdés, valami epikus, földrengésszerű, Kalevala like posztot tervezek írni május végére, június elejére. Amint megérkezek a Balatonról, félrevonulok egy kicsit a világtól, nem azért, mert annyira fog fájni, hogy a létezésre is képtelen leszek (ennek esélyét sem látom, már az ülőgumóm is színtiszta izompúp), hanem, hogy megírjam életem fő művét, a Kísérők Bibliáját, amely 10 (plusz, mínusz 10) pontban összeszedi mindazt, amit tudni kell az UB telibe bringázásáról, olyan eddig soha ki nem beszélt témákkal, amelyek minden Kísérő számára egyaránt fontosak, kezdve a “Hogyan kell elgáncsolni a futódat, hogy végre hazamehessetek a picsába, mert már nem bírod (izompúp …

Olvass tovább!