Tömegközlekedés

Loading

Élvezem az örömöm.

Nem, úgy, hogy egyszerűen örülök, ennél ez sokkal fontosabb öröm. Itt van nálam a zsebemben, mint egy különleges kavics, kiveszem, nézegetem, ápolom, dédelgetem.

Na jó, nem dédelgetem, mert ez már too much, de értitek. A dédelgetést mondjuk helyettesítsük be Garmin Connect, Smashrun meg Spar Maraton Facebook oldalának olvasásával és akkor kábé képben vagyunk.

Dédelgetés ide, mellsimogatás vállveregetés oda, megértettem egy csomó mindent. Úgy voltam vele, hogy nem igazán indulok idén már versenyen, mert minek, a maratonokra már nem tudok újra felkészülni, Balaton Félmaratonra nem akarok lemenni novemberben, mert az lassan mumus lesz az utána beszerzett sérülések miatt, …

Olvass tovább!

Az idei nagy Facebook roham

Loading

Azért pont magamon is milyen tanulságos megfigyelni, hogy miért és mennyire pont a Spartathlonra (= ultra, ULTRA) fetisizálódóm – ilyenek jártak a fejemben, meg az, hogy annyi lájkot nyomtam el másfél nap alatt, amennyit máskor két év alatt szoktam, szóval biztos leállítottak páran a túloldalon. 

Az ember arra figyel, amerre a fejét fordítják – ennyire egyszerűnek tetszik ez. 

Na, de természetesen nem is ez a lényeg, hanem egy, EGY rettenetesen fontos dolog a lényeg minden más sokkal fontosabb és jelentősebb dolog mellett, úgymint 

  • nem kell azért a szomszédba menni egy kis hatásvadászatért, a csontvelőm is libabőrős lett az ULTRA trailerétől,


Olvass tovább!