“Ha hányás, hasmenés jön, felírom, hogy mikor jön!”

Loading

img-8636.jpgFeltámadni csak misztikusan lehet. Kell, hogy legyen benne egy jókora adag csodafaktor, másképpen nem is lehetséges, hiszen maguk a számok is felfoghatatlanok, az egész történetről ordít, hogy óbazmeg. És csak kevesen jutnak be a kapun, a legtöbben nem, el sem indulnak. De az elindulók is. Szenvednek, sírnak, fájnak, sérülnek, és  végül elbuknak.

Mert feltámadás nélkül nem lehet beérni. Olvasom ezeket a csodákat, hogy megrázzák magukat. Túllendülnek. Átbuknak. Azon gondolkozom, hogy mi a faszom lehet ez, ez a feltámadás? Főleg akkor gondolkozom ezen, amikor Danira nézek, hogy végülis, mit lehet tenni egy majd 90 kilós, a világ összes akarat(osság)ával rendelkező, izzadó, …

Olvass tovább!

Napfröccs

Loading

Valahol a huszadik kilométernél vagyok, a Bodri pincészet után. Túl sok időt töltöttem ott is, mégis túl keveset, két víz, egy, vagy két iso, meg egy pohár szintúgy húgymeleg kóla. Nem baj, hogy meleg, valahol olvastam, hogy ezeknél a kibaszott melegben való futásoknál nem jó a hideg víz. Azt hiszem. Tök mindegy, semmit nem ér, Karib-tenger kalózai jut eszembe, amikor még azt hittük, hogy jó film, mielőtt még túl sok pénzt és túl sok Deppet húztak le róla. Amikor az elátkozott kalózkapitány hiába iszik bármit, kifolyik belőle minden.

Ilyen vagyok én is, még egyszer ennyit szeretnék meginni, de valahol olvastam, …

Olvass tovább!