Szmog és úszás helyett

Loading

Az elmúlt napokban végtelen elégedettséggel dőltem, hátra, mert végre nem kellett mennem futni, mert végre kiderült, hogy nem csak az én mániám ez a kurva szmog, hanem tényleg létezik, más is nézi a vörösödő Időkép térképet, cikkezik róla az online sajtó, sőt, más bloggerek is megemlítik, és menekülnek előle.

Amúgy hihetetlenül feszélyez, mert akut slejmköpés miatt kb 28 km gyűlt össze ebben a hónapban addig, amíg megérkezett a szmog. Vasárnap még ki tudtam menni Csillebércre, ami valami rettenetesen megdobta a lelkesedésemet, mert hát ez egy magamfajta csöves utcafutónak egészen fenomenális élmény hóban, terepen füleket hátracsapva loholni. Találkoztam a kisvasúttal, …

Olvass tovább!

Wishful thinking

Loading

Most nemi identitás ide, vagy oda, de őszintén, ha 40 évesen, három gyermekben való kooprodukció után csak fele ilyen jó nő leszek, mint Lubics Szilvi, már megérte futni. Van még két évem és másfél hónapom. 

 Olvass tovább!

Jó katona

Loading

Pronál fut fut, neutrál, szupinál. Mindig ez jut eszembe erről a sztoriról, pedig még csak nem is szerettem azt a számot, meg hát kurva rég is volt, sőt, szívni sem szívtam soha nagy lelkesedéssel, semmit. Valami Wellhello refrént kellene ráfaragnom a lábállásomra, de ahhoz már túl X generáció vagyok, marad a négy ütem.

Bizonytalan lábállású lábam az egyéb futásproblémáimmal együtt elég sok bizonytalanságot okozott jó ideig, és sok pénz, még több minden szar összeolvasása után egyedül probáltam meg valami használhatót kihámozni magam számára: egy nem tradicionálisan stabil, belső lábtámaszos cipőt. Ez lett az Adidas Supernova Sequence Boost 7 kódnevű, …

Olvass tovább!