Szívmelengető trágyaszag

Loading

Valahol már leírtam, talán amikor Németországban, a feleségem keresztapjáéknál (OMG, feleségem, amellett, hogy az érzés hihetetlenséggel és büszkeséggel tölt el, kellene erre a viszonyra egy trendibb szó, mert ettől úgy érzem magam, mint a saját apám), szóval a csajom keresztapjáékhoz érkeztem meg már futó-szemlélettel, vagy amikor Prágában mentem ki egy körre: külföldön futni iszonyú motiváló dolog, gondolom nem véletlen, hogy létezik a versenyturizmus maratonturizmus nevű fogalom is. Az, hogy fel akarom húzni a Vomerot Tirolban, a nászutamon, nem is volt kérdéses.

Az ingatag, éppen-hogy-84-85 kilómnak az esküvői vacsora végére, másnapra, valamint a nászútra rekordsebességgel mondhattam búcsút.  Isteni kaják, sörök, miegymások …

Olvass tovább!

Utazás a térd körül

Loading

Na, ott hagytam abba kb egy évvel ezelőtt, amikor utoljára írtam, hogy dokinál voltam, meg, hogy kb pont a vizit miatt elkezdtem újra futni és volt egy csodálatos 100 km-em júniusban, amikor Runbaby jött, leoltott kommentben, és ezzel ÖRÖKRE elvette az egész kedvem a futástól. 

Nem, igazából az történt, hogy a doki Hyalgan injekció-kútát írt fel. Ez egyrészt kurva sokba kerül, másrészt velemszületett készségként egyből elájulok a gondolatra, hogy tűt szúrnak a térdem közibe. Egyből belágyul a térdem már gondolatilag is, hajlik előre is, nincs itt semmi gond.

Akartalak benneteket kérdezni, hogy milyen híretek, véleményetek van erről? Mármint A Hyalgan …

Olvass tovább!