Dani fut UB én teker McDonald’s

Loading

img_2824.JPGAz Ultrabalatonnak nekiindulás és időben ki nem szállás óhatatlan veszteségekkel jár.

A kedvenc hatzsebes nadrágom túlélt számtalan kétes helyzetet, háromezer méteres magasságokat, mosógépes, tartós teszteket zsebekben felejtett rágókkal, zsebkendőkkel, és ritkán még azok nélkül is. Felszívott velem együtt rengeteg sört, zsírt, szénhidrátot, attól függően, és néha függetlenül is, hogy mit táplálkoztam éppen. Már volt ugyan ügyeleten, de a magyar egészségügynél összehasonlíthatatlanul jobban teljesítő Albert utcai ruhamentő nénik olyan profin varrták össze a nyílt sebet, hogy a nadrág jobban teljesített mint újkorában. 

Most azonban el kell engednem. Szeretett testén, a foltok, pecsétek alatt olyan mértékű szakadást okozott a nehéz élete alatt …

Olvass tovább!

Kezdő maratonturista megosztaná

Loading

Mit lehet mondani egy városról, ami Mozartot egy marcipános csokigolyóba csomagolta?

 

photo_2017_05_05_12_51_52_1.jpg

Ennek a golyónak állítólag semmi köze se a marcipánhoz, se Mozarthoz.

 

Hogy zseniális, például azt. Mi szintúgy gasztronómiába tömörítjük nemzeti nagyjaink legjavát, gondoljunk csak Rigó Jancsira, szóval nincs ezzel semmi baj. Pusztán zenéből nem lehet megélni, zabálni viszont mindenki szeret.

A város zseniális, és a maratonra sem tudok másképp gondolni, mint egy mesterműre, hiába játszották rendületlenül Vivaldi Négy Évszakját a verseny előtt. Fontos, hogy a komoly, klasszikus zene, mint üzenet célba érjen? Nahát, ahhoz a barokk kor Tiestója kell, ennyi. Holmi Wunderkindekkel nem megyünk semmire.

 

 Galéria, meg kell nyitni…

Olvass tovább!