Két km felfele

Loading

Mindig azt mondom, hogy azért megyek, mert kell az emelkedő, mert nem tudok másfele futni hosszút, de ez nem igaz.

Akkor kezdődik minden, amikor elérek addig, ameddig a legtávolabbi villamos jár. Ott pihen a sötétben, a végállomáson, egymagában világítva, mint valami nagyra nőtt szendergő-zümmögő gépbogár. Várja a visszaindulást.

Akkor kezdődik, amikor elhagyom ezt az utolsó fényt is, hirtelen semmi nem marad körülöttem, egy másodperc alatt kihullok a világból, óriásivá növök önmagam körül. Csak én vagyok. Egyedül én vagyok. Megérkezik az ösztönös ijedtség, egy pillanatig ízlelem, aztán felkapcsolom a fejlámpát. Belekapaszkodok a fénybe, de ugyanakkor még jobban elidegenít a környezettől, vak …

Olvass tovább!

Kalenji TRAIL hosszú nadrág

Loading

Én nagy rajongója vagyok Michel Leclercqnek, amiért lehetővé tette számunkra, hogy megtapasztaljuk a Decathlon Kalenji TRAIL szériáját, ami gyakorlatilag egyet jelent a már talán többeknek megfizethető árú, valóban praktikus futóhacukákkal.

Dani ugyan azt mondja, hogy ő tízezer forintot sem fizet ki egy ilyenért, amikor neki kb három hónapig tart ki egy hosszú nadrág.#Őserő, #őscombok, #ősmogyoró.

Számomra ugyanakkor nem volt kérdés, hogy, mivel rögtön az első, nulla Celsius fok alatti menetben végleg megadta magát a már az én hároméves gatyám is – itt meg nem fejtendő módon kidörzsölődött a belső combom (#ősmogyoró, #ősmogyoró, #ősmogyoró) – én ilyet fogok venni.

A …

Olvass tovább!