Amit egy férfinak meg kell fogadnia, azt meg kell fogadnia!

 50 ,  1 

40f3673d-c2a2-4c5c-938c-d41dfdcebd40.jpg

 

2017-ben esküszöm rendet fogok rakni! Nem viccelek, képes vagyok rá, meg tudom csinálni! New Year New Me!!!

 

10 hozzászólás “Amit egy férfinak meg kell fogadnia, azt meg kell fogadnia!” bejegyzéshez

 1. @regulat: Neked is!

  Japp, sajátosan mindig egymásra csúsznak ezek hacukák, aztán nem találok semmit, aztán mindent kivágok az ágyra, aztán rájövök, hogy az ágyon olyan jól átlátni a rendszert. De ennek vége, jövőre mindent meg fogok találni egyből! A szekrényben!

 2. kell egy nagy doboz, abba beletenni az összes futócuccot, és akkor mehet a turkáló! 🙂 elpakolni meg annyi, hogy berúgod az ágya alá. 😀

 3. @rrroka: én igazából hiszek az ujjára hajtogatott kesztyűkben és az akkora gardróbban, amibe Sarah Jessica Parker is beleprirulna, csak még nem kaptam külön szobát a futócuccaimnak. Nem is értem.

  Doboz az itt kérlek szépen nem megy. A dobozokat szigorúan le kell adni a főnöknek, dobozok, ládák, szatyrok humán általi, öncélú használatát egytől-öt cicaévig terjedő alomtakarítással és kézrágással büntetik.

 4. @Kilfish: Ha belegondolok, az Ikeában hatalmas gardróbók is vannak. Szarok, mert egy költözést nem bírt ki a PAX, ami azért nem a koleszos, albérletes vége az Ikeának, de gardrób 🙂

  De a soha meg nem valósuló tervem az, hogy ha egy zoknit akarok kiszedni, akkor ne boruljon ki a polcról az összes alsógatya, de hát ez már igazán first world problem. Megoldom majd, vagy műanyag dobozzal, vagy valami plusz, kiharcolt polccal 🙂

 5. hehe, nekem külön fiókom (nem is kicsi) van, de rendszeresen hatalmas kupleráj lesz benne egy idő után. Az is baj, hogy nekem nem csak futó cuccaim vannak, hanem együtt van a bicajos és úszó cuccaimmal.
  2 hónapja csináltam egy nagy szanálást, sikerült 5 technikai pólótól megválni…:( azt hittem sokkal több mindent ki fogok b*szni…de inkább az derült ki, hogy alig van cuccom, mert mindre szükségem van 😀 🙂

 6. @snatch_: Ne is mondd, nekem egy bringás gatyám van, amit az UB kísérésre vettem, gondoltam, kell a plusz betét a seggem alá. Azóta MINDENHOL ott fityeg ez a gatya a bilijével együtt, és csak tologatom, pakolom egyik helyről a másikra.
  Az úszó cuccok még nem zavarnak, mert csak egy gatyám van, a szemüveg, meg a koton a fürdőben lett eltéve.
  Alapvetően a sok fekete, sötét cuccal van a probléma, mert persze, hogy elveszik köztük a zokni meg a kesztyű, meg a vékony felső, hiába próbálom fakkokra osztani a helyet. Aztán, mert minden nejlon, csúszik egymásra az egész hóbelebanc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük