Smashrun Pro ajiba

Loading

Szevasztok! 

Van nekem ez a kötődésem a Smashrunhoz, ahol mitadisten meg is szoktam évenként venni a Pro tagságot, mert imádom szarni a pénzt a futásba.

Ahogy lenni szokott, ha év végén rendelem meg, adnak mellé egy másik egy éves Pro előfizetést, és azt olyannak tudom adni, aki még sosesoha nem volt Smashrun Pro tag. Érdekel valakit egy ilyen, ajiba, karira?

 

720579_orig.png

 

A Smashrun egy színes-szagos, csakis futásra alkalmazható statisztikai, vagy milyen oldal, ahova szépen fel lehet akár automatikusan tölteni az edzéseket és cserébe baromi jó és jól kinéző kimutatásokat, összegzéseket kapsz magadról egészen addig, hogy például az egyes futások térképét …

Olvass tovább!

Májusra várva

Loading

Nem tudok erről – még mindig nem merem leírni, hogy róla – nem férfiként írni. Megítélni sem tudom, hogy mennyi az, amit látok, érzek a küzdelemből, várásból, hány méter az a maratonból, ultrából, amit végigkísérek, végigülök a várótermekben, odabent, a második széken, a hokedlin az ultrahang mellett, előtte térdelve, esténként hasába szúrva.

A futásból first world problem lesz egy pillanat alatt, sokadrangú önzőség, szükséglet, teher, minden elvárásnak megfelelni nem tudó szelepaktus. Oda tolom, teszem, halasztom, ahova éppen tudom, öt kilométerekre, ebéd helyetti Városligetekre, csak ne legyek fáradt, legyek fitt, kipihent, egészséges, optimista, laza, és tettrekész, amikor, ahol és ahányszor és …

Olvass tovább!