Két óra alatt

 339 

– Mennyi időre mész?

18 kilométer hátrányt mutatott hétfőre a Smashrun, amit a főnököm búcsúvacsorájának és a szombaton rögtön a pénteki elhajlásra ráforduló legénybúcsúnak köszönhettem. A társas, hétvégi szocializáció minden földi bajok okozója, ezzel évek óta tisztában vagyok, de ha egyszer cigivel a szádban nősz fel egy büdös nagy lakótelep közepén, irgalmatlanul sok időd elmegy arra, hogy megszabadulj minden ehhez köthető szartól, hacsak nem vagy akkora zseni, hogy egy adott pillanatban kivándorolj Új-Zélandra birkákat legeltetni. Oké, az is megteszi, ha ráeszmélsz az életedre. Az új-zélandi repülőjegy kiábrándítóan sokba kerül.

– Két óra kb.

Soha nem kilométert mondok. Nehéz valakit …

Olvass tovább!

Kalandok Nagytétényben

 439 

Tegnap azt hiszem találkoztam A Futásról Nőknek Györgyivel. Azt nem tudom, hogy őt tekintve mennyire lehetséges ez a Camponánál, – mert pusztán engem tekintve abszolút – viszont én azt mondom, hogy ő volt, mert marhára hasonlított rá. Lila sísapija és menő Hokája is volt.

Utána viszont rögtön lebuzigeciztek :(((

Nagyon fontos lehetett ezt kiadni magából, mert derékig kihajolt a fiatalember a kocsiból. Én mondtam, hogy túl lányos lett ez a Decathlonos TRAIL gatya!

És akkor még azt is el kell mesélnem, hogy gyanútlanul ódalgok a nagytétényi szemétlerakónál, meg a Chinoinnál, hogy lassan hazafele forduljak, erre, nem hiszitek el, de …

Olvass tovább!