A tanácsra, megfontoltan támadó szárítókötél

 168 

Nem szeretném, ha azt gondolná bárki is, hogy a félbehagyott posztokat, történeteket, ígéreteket csak úgy ott hagyom az út szélén, mert én például a sorozatokban is azt utálom a legjobban, amikor hülyének néznek és/vagy és arra sem veszik a fáradtságot, hogy lezárjanak minden mellékszálat. Így lett Életem Legnagyobb Csalódása pl a Lost, amikor is kénytelen voltam rájönni, hogy irgalmatlanul sok időmet öltem bele egy olyan szériába, ami soha a büdös életben nem lesz elmagyarázva már. Ez akkora sérülést okozott bennem, hogy azóta is csak nagyon nehezen kezdek el bármilyen sorozatot nézni.

Szóval nem, én visszanyúlok a Mi a Halált …

Olvass tovább!

Alkohol

 355 

Az alkoholnak meg nekem, ahogy az nem egy esetben lenni szokott, közös történetünk van, és ahogy az szintén lenni szokott, az még csak nem is velem kezdődött, hanem édesapámmal, aki annak ellenére, hogy nemzeti szinten is előkelő mennyiséget tudott egy nap alatt inputolni, életében egyszer láttam csak ingatag lábakon – a tesóm esküvőjén. Viszont 2007-ben kaptam egy telefont Anyától, amiből nem értettem és nem akartam érteni semmit és vissza kellett hívnom tesómat, hogy Apa meghalt? 

Itt persze egy csomó, szokás szerint ezen a blogon nem megfejtendő és egy valaha volt másikon elég részletesen szétcincált, belső kapcsolati háló következne, hogy …

Olvass tovább!