Sony Xperia Z3 Compact – futáshoz

 277 

Azt hiszem nem sokan kezdik úgy, mint DK. Nem a súlyára gondolok, hanem arra, ahogy rávette magát. Bevásárolt – azért, hogy ezzel is a mozgás kényszerpályájára navigálja magát.

A legtöbb ember, akit láttam “elkezdeni” – ez persze nem sok – a Decathlonban kezdte, egész pontosan a Decathlon ötezer forintos cipőjénél. Anyagi helyzettől természetesen nem függetlenül az emberek általában óvatosan ereszkednek bele ebbe a forró vizes kádba. Mert a futás minden, csak nem olcsó dolog.

Talán lehetne az, de nem abban a kultúrában, nem abban korszakban élünk. A futás nem olcsó sport, nem csak két cipő kell hozzá. És még …

Olvass tovább!

Hogy lehetne belőlem Lubics Szilvia?

 189 

A Yours Truly egészen olyan, mint a (régi) Játék határok nélkül, abban az értelemben, hogy egy nemzetközi kezdeményezést gyakorlatilag kisajátítanak maguknak a magyarok. Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez annak a jele, hogy objektívan nézve is történik valami itthon futásügyben, és nem csak az én fejemben létezik a jelenség, hogy MINDENKI fut, de szerintem mégiscsak arról van szó inkább, hogy a Yours Truly egészen egyszerűen és prózai módon ingyenes. Szendvicset meg lehet csinálni otthon is hozzá.

 

yours_truly.jpg

 

Ez a nap nekem nem is annyira a Yours Truly-ról szólt, egyrészt mert úgy néz ki, hogy futóéletemet penetráns tagadásokból építem fel (nemmaraton, …

Olvass tovább!