Kiegészítők

Loading

Néha még velem is előfordul, hogy inkább a futásra koncentrálok, semmint az azt körülvevő iparági termékekre, ezt a hibát szeretném itt, utólag orvosolni az Ultrabalatont illetően.

Garmin Forerunner 955 Solar.

Azt hiszem a 955 egy meglehetősen népszerű óra lett (napelemmel, meg anélkül is), talán még az OLED kijelzős testvére, a 965 is kevéssé vet rá árnyékot. És ez joggal van így, szuper óra lett, benne van a high end felől a Fenix vonal színe-java, és nem kerül négyszázezer forintba. Most már ott tartunk,  hogy  Garmin hívőként már a kétszázikszezer forintos órának is örülünk – de nem ez a lényeg.

Az …

Olvass tovább!

A világ legnagyobb átvágása

Loading

Valahol a húszas éveimnek nem a legelejét éltem már – még mindig Fehérváron -, amikor végleg elfogyott körülöttem a levegő. Testvérem világra hozta első gyermekét, már hatan voltunk a lakótelepi lakásban, a szüleim, testvérem, a férje, és a legújabb jövevény. Elfogyott a tér, elfogyott az idő, elfogyott anyám és apám, és tudtam, hogy most rajtam a sor. El kellett költöznöm valahogy otthonról, az élet már nem csak a sarkon lopakodott, rám rúgta az ajtót, és senki nem állt közé és közém. És én iszonyatosan féltem, féltem, és féltem.

Otthon laktam, húztam a diplomát, fusimelókból szereztem pénzt a hétvégékre, azt sem …

Olvass tovább!