Cuccok

 333 

Kezdjük azzal, ami nem volt felsorolva, ami bukó.

A Puma pólót bebuktam. Jó ideig tökéletesen végezte a dolgát, de ha csak az van rajtam, és fúj a szél és lógósabb a mellem, és egymás ellen lötyögnek, hullámoznak rajtam, akkor ez így együtt szerintem felér bármilyen zöldségaprítóval. Cézár sali, Petimellel. Az én hibám, hogy megint van mit szétszabni, de akkor sem bocsájtom meg. Kuka. Na jó nem, de ragasztanom kell alá már középtávon is.

 

puma.png

 

Aztán beszéljük ki végre ezt a férfimell témát. A férfimell jelen és sok egyéb esetben NEM a túlsúly miatt alakul ki, nekem sem azért van, …

Olvass tovább!

Túlélni Tom Cruise-t

 1,052 

Katie állítólag 2007-ben 5:29 alatt vergődte végig a maratont, és akár el is mondhatnám, hogy legalább Dawson csaját megelőztem, de ha belegondolok, hogy eredményesen túlélte Ethan Huntot, meg mindent, ami vele járhatott, akkor mégis inkább arra gondolok, hogy Oprah még mindig jobb maratont futott mint én (4:29)

 smashrun_badges_peter_marcsinko.png

smashrun_badges_peter_marcsinko_2.png

 

Amikor Dani benevezett 4:30-as klubba, a hatos zónába, én azt egy igen józan döntésnek ítéltem meg. Aztán jöttek a nagyobb távok, és az utolsó egy-másfél hónapban általában 6:00-6:18-as tempókat hoztam a kritikus 150-es bpm alatt. Reményeim támadtak kérem szépen.

Azt mondani az első maratonról, hogy lehetett volna jobb is, szerintem egy nagyképű …

Olvass tovább!