Sony Smartwatch 3

 136 

  • íme az összes ziccer, amit az Apple Watchban kihagytak

 

  • viszlát Garmin, viszlát Suunto

 

Ha online újságíró lennék, ilyen schlagwortokkal indítanám a cikkemet, de az, hogy nem vagyok az, nem jelenti, hogy nem tehetem meg. 

 

sony.JPG

 

Természetesen fogalmam sincs, hogy mennyit bír az óra akkumulátora, valószínűleg közelében nincs semmiféle 50 órának, amit jelenleg a legmenőbb gps-es órákból ki lehet sajtolni. Ráadásul nem is lesz olcsó, arról nem is beszélve, hogy ezekkel az első fecskékkel mindig úgy van, hogy élesben már nem annyira finomak, mint a második, harmadik generációs fecskék. De akkor is.

Egy magamfajta felhasználónak nem kell ötven óra, mert két …

Olvass tovább!

Talpi bőnye, Achilles-ín, félmaraton, ebben a sorrendben

 259 

Van nekem három problémám. Ebből az első a szerencséltenkedésre való képességemről, a második főleg kifogásokról, a harmadik meg a nyavalygásokról szól.

Az első a talpi bőnye gyulladás, ami magyarul valami iszonyatosan hangzik, olyan mintha valami lebernyegkinövésem lenne, latinul sokkal faszább neve van: Plantar fasciitis.

Ezt még a futás előtt szereztem be, a krav-maga korszakom alatt. Nem tudom, miért vagy hogyan, de egyszer csak marhára elkezdett fájni a jobb talpam a sarokrészen -nagyjából egy ponton, ha ráálltam, ránehezkedtem. Reggel, felkelés után kurva szar, utána enyhül, olyan együtt tudok élni vele szintig. Néha nem is érzem, sokszor meg igen.

Ez több, …

Olvass tovább!