A sziget

Loading

A karácsonyi futásnál nagyobb álhős közhely ki van zárva, hogy létezzen. Le a bejglivel, le a kilókkal, le a pontyokkal, mindennel le, mert eléggé faszagyerekek vagyunk. Nem vitás, hogy megcsináltam én is a kötelező facebook posztot, hogy mekkora sztár vagyok 25-én. Kell ez. In your face!

 

szigetfb.JPG

 

De ami igazából valóban lenyűgöz ebben az időszakban, hogy ez a (bocs, itt most megint Budapest lesz a világ közepe), legalábbis télen, büdös, koszos, lehangoló, zajongó, közlekedésőrületbe belegyogyózott város hirtelen egy órási, és főleg üres játszótér lesz. Hogy megértsétek, ez kb olyan, mint például a nagyok végre eltakarodnak a foci-, vagy kosárpályáról, vagy amikor …

Olvass tovább!

Nike Vomero 10

Loading

Van ez a Futócuccok – % (webshopok, leárazások) kódnevű Facebook csoport, ami sokkal kevésbé idegesítő hosszútávon, mint a sokszor Coelho spinoff oldalaként működő modorközhely-gyűjtemény futócsoportok (avagy nagy sűrűségben a futóktól is döbbenetes agyfaszt lehet kapni, mert bármennyire kínos, el kell ismerni, attól, hogy valaki fut, még nem lesz automatikusan alkalmas egy önálló, ízlésesen visszafogott, facebook fiók használatra) viszont amely oldal könnyen odavezethet, hogy hirtelen vagy öt pár Salomon terepcipője lesz az embernek – tehát azért érdemes néha szintén nem követni. 

A Black Friday idén engem is beszívott és fél munkanapokat (ilyet soha nem tennék) áldoztam mindazon cuccok nézegetésére, amit nem …

Olvass tovább!

Az én ultrám 2.

Loading

1450251275833-picsay.jpgSzerintem 42 km az olyan sok, hogy annyi nincs is. Maratontagadó leszek, szerintem ilyen sokat egyszerűen nem lehet futni, és mindenki kamuzik, ez az egész egy nagy, ókor óta tartó, a világot árnyékból uraló sportmaffiás összeesküvés. A FIFA az semmi.

Én most lefutottam 29 kmt és igazából kurvára elég volt ennyit futni, szerintem Philippidész sem ment többet, hát mondjon valaki egy dolgot, hogy mire nem elég 29 km hupákolás, mit lehet 42 km-en futni, amit 29-en nem lehet? Nincs itt semmiféle 42 meg 246 km, ez az egész egy Odüsszeusz-féle horgász sztori.

 – Úgysem érti senki a görög betűket, meg

Olvass tovább!

Dies Diem Docet – még egy blogajánló

Loading

Jó, nem ebből fog állni a blog, de két napja hosszútávú takonyúszást nyomok itthon – pont én, a kolléganő-soviniszta, aki csak mindig egy mélyet sóhajt, amikor kiderül, hogy valaki nem jön dolgozni, aki múlt hónapban, vagy rosszabb esetben két hete sem jött. 

Na hát most én nem megyek. Ez igazából tényleg egy hiszti, annyira sehogy nem alakult Siófok után, meg annyira fáradt vagyok mindenféle tekintetben (nonstop macskás hatos kelés, meló, reggeli angol, esti minden más szar, ÉS MÉG futni is kell), hogy valahol borítékolni lehetett, hogy egy nem igazán akart ünneplős-ivós hétvégének ez lesz a vége. 

Szóval nem dolgozom, és …

Olvass tovább!