Lázas döntések

 498 

Ha egyetlen képpel akarnám kifejezni az évemet, akkor ezzel tenném (ne szarjatok be, nem macskás lesz, tudom, hogy mindennek van határa):

 

laz.jpg

 

Semmi cica, csak megint ez a nyomorék betegség. A cica mondjuk nagyon sokat segített, több mint 24 órán keresztül csak őrzött. Jó, na, egy képet éppen ezért megérdemel, itt mancsrátétellel gyógyít, mert a homeopátiában már ő sem hisz, semmi macskaszőr nem került bevetésre.

 

cica1.jpg

 

Ha már évzárásról beszélünk, a nyunya megadta a módját, rendesen felcsavarta a cuccost, ennyire durvát még nem szólt egyszer sem idén. Tehát ez az én évem számokban, mert hát végül is, ha a göthösségeken túl …

Olvass tovább!

Kalandok Garmin módban

 561 

Az ember vesz egy Garmin órát, és azt gondolja, hogy nagyjából tudja, hogy milyen kalandok várnak rá, hiszen az óra adott funkciói nagyjából meghatározzák a várható felhasználási területet. Ha még hozzáveszem,hogy valaki biztos mért már pulzust pánttal szex közben, akkor aztán tényleg lefedünk minden tevékenységi kört.

Pedig dehogy, az igazi kalandok és szapora szívverések akkor következnek csak igazán, amikor az eszköz – esetünkben egy Garmin 735 XT – a lehető legteljesebb mértékben felhagy az eredeti funkcióinak betöltésével, vagy kiábrándító egyszerűséggel fogalmazva: tönkremegy.

2014 február 9-e óta futok Garminnal és magukkal az órákkal soha egy perc bajom nem volt, ezért …

Olvass tovább!