Dani blogol

 208 

Na, hát Dani amellett, hogy szarrá futja, meg ironmanezi magát, blogolni is kezdett. Igaz, felesége is bejelentette, hogy ő akkor meg szintén elkezdi az elvállokaférjemtől.blog.hu-t, de reméljük, hogy ettől nem függetlenűl hosszúéletű egy oldal lesz 🙂

Kurva sok futóblog van, de egyrészt ebben pl. már most is egy csomó használható infó van, szerintem nem is uncsin megírva, hanem jól, másrészt meg már nincs is annyi ÉLŐ futóblog.

Szóval Dani blogol, bár még mindig nem írta át a címben a ragot, pedig már szóltam neki, hogy Pesten a -ra a menő.

 …

Olvass tovább!

Nike Vomero 8 635 km

 195 

Valószínűleg teljesen felesleges bármiféle beszámolót írnom egy 8-as kiadású Vomeroról, amikor a sorszám már a 10-esnél jár, de úgy érzem tartozom ennyivel a cipőnek, meg hát amúgy is imádok a futáson kívül minden egyéb felszerelésről írni.

A cipőben 689 km van, ami egy olyan embernél, aki folyamatosan rá van feszülve arra, hogy mikor és milyen cipőt vehet már, annyit jelent, hogy túl van élete zenitjén. 

Hát ez 689 km nem két nap alatt ment bele a Vomeroba, lassan egy éve volt az a nap, hogy rájöttem, kurvára elnéztem a méretet a Sportsdirecten. Mindig azt gondoltam, hogy ez csak mással …

Olvass tovább!