Dani blogol

Loading

Na, hát Dani amellett, hogy szarrá futja, meg ironmanezi magát, blogolni is kezdett. Igaz, felesége is bejelentette, hogy ő akkor meg szintén elkezdi az elvállokaférjemtől.blog.hu-t, de reméljük, hogy ettől nem függetlenűl hosszúéletű egy oldal lesz 🙂

Kurva sok futóblog van, de egyrészt ebben pl. már most is egy csomó használható infó van, szerintem nem is uncsin megírva, hanem jól, másrészt meg már nincs is annyi ÉLŐ futóblog.

Szóval Dani blogol, bár még mindig nem írta át a címben a ragot, pedig már szóltam neki, hogy Pesten a -ra a menő.

 …

Olvass tovább!

Nike Vomero 8 635 km

Loading

Valószínűleg teljesen felesleges bármiféle beszámolót írnom egy 8-as kiadású Vomeroról, amikor a sorszám már a 10-esnél jár, de úgy érzem tartozom ennyivel a cipőnek, meg hát amúgy is imádok a futáson kívül minden egyéb felszerelésről írni.

A cipőben 689 km van, ami egy olyan embernél, aki folyamatosan rá van feszülve arra, hogy mikor és milyen cipőt vehet már, annyit jelent, hogy túl van élete zenitjén. 

Hát ez 689 km nem két nap alatt ment bele a Vomeroba, lassan egy éve volt az a nap, hogy rájöttem, kurvára elnéztem a méretet a Sportsdirecten. Mindig azt gondoltam, hogy ez csak mással történhet …

Olvass tovább!

Balaton félmaraton 2015

Loading

Ez most Párizzsal kezdődik. Nem akarom túl messzire vinni, mert ez egy futóblog, szóval nem azzal kezdődik, hogy lelőttek egy orosz gépet a Sinai félsziget felett – nem sokkal Párizs előtt -, és azon is ártatlan emberek voltak, vagy, hogy ugyanebben a pár napban Afrikában egyetemistákat öltek halomra, nem adok itt választ arra a magamnak is feltett kérdésre, hogy miért pont ez a felfoghatatlan dolog kap sokkal nagyobb fókuszt nálam is, a világon is? Minden ember fontos, minden élet pótolhatatlan. Ez Párizzsal kezdődik, mert Párizsnak lett köze Siófokhoz.

Szombat reggel teljes gyanútlansággal nyitottam meg telefonomba könyvjelzőzött hírportálokat, és onnan pár …

Olvass tovább!

Woohoo!

Loading

smashrun_sunday_november_15_2015.png

 

eredmenylista_futanet_hu.png

Szerintem ebbe most beletettem, amit tudtam, meg volt a háznál. NEM EDZÉSNEK NYOMTAM. 🙂 

És most nagyon boldog vagyok, el is megyek James Bondot nézni.…

Olvass tovább!

Kezdődik

Loading

A legutolsó két futásomra már 1-2 C°-ot írt utólag mind a Smashrun, mind a Garmin. Ugyan kb. 5 volt, amikor elindultam, de éreztem én is, hogy erősen jelen van a cúg.

A sapka abszolút elkelt, és igazából örülök, hogy megvettem a vízálló baseball sapit (ami egyelőre csak sima baseball sapkaként funkcionál) mert az Intersportos sapka, ami amúgy készleten van otthon, nagyon jó, csak thermo, amiben viszont ilyenkor még megfő az agyam. Azt sem szégyellem, hogy kesztyűn is gondolkoztam. (Azt végül számomra nagyon helyesen nem vittem,viszont áldom az eszem, hogy a fejlámpa nálam volt tegnap.)

Az, hogy jön a tél, sőt, …

Olvass tovább!