Peti nagy, belekönnyezős táblázata

 153 

Régebben szerettem összegezni, de egy ideje nem teszem, leginkább azért, mert az elmúlt évek mind-mind arról szóltak, hogy milyen szarságokat nem láttam előre. Ha összegzek, és felidézek egy időpontot, egy időszakot, akkor rögtön átváltok arra, hogy milyen gyanútlan voltam akkor, ha a rá következő eseményeket nézzük.

Most azonban, hogy totálisan feleslegesen ülök bent a munkahelyen, nekiálltam feltölteni Endomondóról Smashrunra a 2012-es futásaimat. Mind a 91 kilométert. És ahogy rányomtam az Analyze gombra, és megláttam a saját futásmindenségemet, hát teljesen belekönnyeztem a pontokba és görbékbe, hogy minden ott van egyetlenegy, lenyűgözően vizuális ábrán, a tényleg szinte legelső futásomtól kezdve egészen …

Olvass tovább!

És akkor a hobbifutó nagy levegőt vett, és alámerült a Magyar Egészségügybe 2.

 144 

Remélhetőleg jó darabig ez lesz az utolsó egészségügyi jelentés – bár úgy gondolom, hogy ha már úgyis van egy időpontom a Sportkórházba, nem hagyom veszni, legalább ott is megmutatom a talpamat -, de annyi mindenképpen kijár ennek a történetnek, hogy adjak neki egy lezárást.

Nem tudom, hogy mennyi értelme volt elmenni Tatára úgy, hogy azt sem éreztem volna, ha egy villát bök a doki a combomba, annyi diklofenák volt bennem, de nem akartam elvesztegetni az időpontot, ha már aranyárban mérik az ilyet már a magánrendeléseken is.

Tatán egy órát vártunk. Nekem ezzel volt a legkevésbé bajom, de mindenki más …

Olvass tovább!