Svájci bicskával körmöt vágni

Loading

Ha egy legjellemzőbb momentumot kellene kiragadnom a Hányszor elmúlt már, de újra vár a balatoni nyár 3-ból, akkor ez lenne az, amikor Dani leparkoltatott a sínek melletti utca árokszélére. Ott oldottunk meg mindent, ki villantott, ki törölközővel takarta magát, alufoliából haraptuk az otthoni szendvicset és alapvetően pont úgy néztünk ki, mint rendszerváltás után az első magyarok, úton Jezolóba, az osztrák autópálya pihenőben, amikor kamion mögé guggoltak, mert drágállták, hogy schillingért kell szarni.

Dani még nagyjából a boxert húzta le magáról, amikor én rájöttem, hogy annyira nem készültem, hogy még körmöt sem vágtam, de hálistennek nálam volt a MOL kuponos, svájci …

Olvass tovább!

Wannabe

Loading

fajl_007.jpegVendégségben élni, szerelőkre vigyázni, melóban agyat és ideget döngetni nincs jó hatással se a futásra, se az alkoholnemfogyasztási szokásaimra.

Ami még nincs rám jó hatással, az Simonyi Balázs blogja. Iszonyú szép dolgokat írt le most is Az Éves Nagy Beszámolóban, érzékeltem is, hogy rákattant a szubkultúra, de én nem tudom nem érezni, azokat a pofonokat, amiket az olvasás közben odacsattangat nekem. Mert nekem osztja, magamra veszem, valahogy olyan ő nekem, mint egy apa, akinek soha semmi nem elég jó. 

Elkezdtem például milliomodszorra is megfogalmazni, hogy mit jelent nekem a futás, és már volt is két bekezdés, sőt, már címet …

Olvass tovább!