Irány a csúcs!

Loading

Rajtcsomag elemzés következik, kérem szépen, mert három nap múlva elvileg újra maratont megyek Füreden. Várom, mint az állat. Ez a rajtcsomag előre-felvétel legutóbb is nagyon bejött, ad egy löket adrenalint az embernek, olyan, mint december 20-án plázába menni, hogy végre hangulatba kerülj. Igaz, itt bolton belül volt a sor vége, és gyorsan is végeztem.

 

dsc_1117-picsay.JPG

 

1: Pólófétis

Nagy reményeim voltak, hogy hátha, de nem. Proact márkájú cégesajándék póló, baromi nagy, nemlélegző matricával.

2: Rajtszám

Legalább itt nem dugókás, meg cipőfűzőre kötős szarakodás lesz, rajta van a chip a rajtszámon. A rajtszám sárga és tudja a nevemet. Ennél többet igazán nem akarhatok tőle. De azért vannak extra feature-ök is, úgy mint

  • kipipálható D24 befutósör (mi a szar az a D24?  előre félek),
  • Varga bor (amit már reklámoznak egy ideje. A Varga ugyan a Balaton borszörnyetege, de azért szájhúzás nélkül mondom, hogy jó lesz!! [Szódával, ha más nem, elmegy]
  • Gulyásparti (vajon tényleg tudnék enni marhát maraton után?)

3: Mellkitevős, féligtátottszájú magazinok

Istennek legyen hála, hogy nem fogy jól a Shape, fél évig el vagyok látva a budin. Lemaradtam a Natgeo, éves előfizetésről, január óta egy rémálom minden odabent eltöltött perc.Mondjuk nem ez az a cég az, ami a Runner’s world magazint adja ki magyar nyelven is? Vagy az már nincs? Vagy lehet, az jól fogy. Na mindegy, csajok, irány a csúcs!

4: Runner’s world 2016-os naptár. 

Na ez korrekt darab, magyar futók, magyar helyeken, minusz Nagy Kata, aki gondolom Amerikában fut. Az álmom az, hogy én legyek egyszer Miss Június! Bocsánat, Mr., a lányok már úgyis nagyon felül vannak reprezentálva.

5: Biztosítótű

Klasszikus. 4 db. Ha egyet megint lenyelek, még mindig marad három. Így korrekt.

+1 Extra:

A helyszíni nevezésre adtak egy 10%-os kártyát, ami, mivel BKV-val relative közel van a bolt a melóhoz, nem hagytam veszni. Igaz, a 40-50000 forintos cipőárakon, még az a 4-5000 mínusz sem segít, de hátha kell majd bármi más, meg egyáltalán.

Akárhogy is, a kártya veszettül jól néz ki. 

img-1461773985609-v-picsay.jpg

 

Van elég gyerekbetegség a maratonmannél, de azért lassan csak kinövik magukat. 

 

Ui: Rájöttem, mi a D24! Dreher 24, alkoholmentes :((((((((((((((((((((((((

10 hozzászólás “Irány a csúcs!” bejegyzéshez

  1. Írtam volna, hogy dreher alkoholmentes az a D24… de arra is rájöttél… így marad, hogy jó futást. 🙂

  2. @regulat: köszönöm!

    @snatch_: köszi!

    A felsoroltakban gyakorlatilag semmi. A webáruházukkal már van/volt baj, rendeltem többször is, és soha nem lett belőle semmi, mert nem volt sem készleten, sem beszerezhető állapotban a cucc.

    A tavalyi tavaszi futamuk egyszerűen elmaradt, mert éppen felújították a Tagore sétányt Füreden. Az óra szépen számolt vissza az oldalon, hogy mikor lesz a verseny – én anno még arra készültem, mielőtt beütött volna a krach. Aztán egyszer csak nagy nehezen kiderült, hogy nem is lesz, sem később, sem más helyszínen, ami szerintem alapvetően nem segíti a reputációjukat.

    Az UB egy rettenetesen nagy falat, szerintem az egészen jól megy, de hogy tavaly végigautóztam, azért tudnék mit javasolni, le is írtam ezeket akkor – de ezt nem is veszem a gyerekbbetegségek közé, egy ekkora eseményen mindig lesz valami gebasz. azt hiszem.

  3. @téglánakgyors: ja, így értem.
    Az tuti, hogy sok a probléma ott. Igaz nem indultam még egyetlen eseményükön sem, de pont tavaly akartam füreden és Mukitól tudtam meg, hogy végül nem lesz, mert a Tagore nincs olyan állapotban. Mondjuk jó előre megtudtam, mert Face-n ismerősöm és egyszerűen rákérdeztem 🙂 (amúgy ő is érdi :D)

    Talán az lehet a gond, hogy túl sokat akar a szarka és nem bírja a farka. Ennyi eseményt nem lehet hibátlanul megszervezni. Szervezi a futóversenyeket Pesten és Füreden, szervezi már az UB-t és szervez egy rakat triatlon versenyt is. Ez utóbbiak egyikénél, a füredinél volt pl. tavaly nagy gebasz a beígért teljes útzár elmaradása miatt bicajon.

    Ja, és közben a nagyatádi ironman-re készül egyéniben idén 😀

  4. @snatch_: dicséretes 🙂

    Én szurkolok neki(k), jó lenne egy frankó BSI konkurencia, mert benne van az esély, hogy ezzel mi jól járhatnánk 🙂 A BSI egy kicsit előrébb jár, ők igazi sört adtak a Maratonfüred után 😛

  5. A BSI ellenében megjegyezném, hogy pl. a vivicitta után nem adtak sört (illetve sörnek csúfolt, sörös dobozban lévő, szénsavas, gyümölcsös löttyöt, amikor voltam, általában azt kaptunk). Meg úgy összességében elég szegényes volt a befutócsomag szerintem.

    Vasárnap meg hajrá, ahogy nézem lehet, hogy esni fog. 🙂

  6. Magyar Runner’s World magazin van még, én hülye a Spurival egyetemben elő is fizettem rá valamikor tavaly, mikor nagy volt a lelkesedésem és minden futással kapcsolatos szart elolvastam. Mostanra már lenyugodtam, futni futok, de ezek tényleg csak azokra a bizonyos magányos percekre jók.

  7. @videkiman: Uhh,hát ez a befutocsomagos rágódás a tavalyelotti Balaton félmaratonjuk óta tart,ahol kis túlzással két ropit adtak egy kurva nagy szatyorban egy olyan szponzorral a hátuk mögött, hogy Intersport… A Maratonfüredes csomi a Szupermaraton fedezekeben viszont elég korrekt volt.
    Ne orjitsetek meg, szombaton lesz, 30án, ugye nem nézem be,ugye nem?! :O

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.