Spectrum Blue Bob és Bobnak ijesztő képességei

 378 ,  1 

Napra pontosan egy hónap kellett, de Bob újra közöttünk van. Egy hónap kellett, de legalább kövér ludat kaptam, mert tőlem csak a zsákot kérték, viszont a Salomon (?) nem szarozott a részletekkel és a kicsomival, úgy, ahogy van, elküldte az egész szettet. Tehát van két Salomon kulacsom, egy életmentő fóliám és egy termotasakom pluszban, ami nájsz. Főleg a kulacs, ami a márkafelirat miatt tíz ropis ajándék. Ezt most nem adom el signature verzióban, szerintem ezt el tudom használni.

A Fenix 3-mat elvitték fél óra alatt, szintén nem Nemmaratonman signature verzióban, mert Westend előtt noname felállásban történt a seft. Nem túl jól sikerült a bemutatkozásom, mert késtem is, nem is szinkronizált le a másik telóval, de remélem marhára fog az ajándéknak örülni az, akinek vitték. 

És, csak, hogy tudjátok, Bob színt váltott.

 

unnamed.gif

 

UPDATE 2018.06.28: 

Rrroka kérdésére válaszul két igen fontos táplálékkiegészítővel demonstrálnám Bob elölhovamegyakaja képességeit.

A Kobe steak árban kapható Moments termékcsalád Sorry, I missed you, Trust me, Chill out, Friends Forever, stb eledelei gondosan összeválogatott alapanyagokra épülő termékpalettát képviselnek, mindent tartalmaznak, ami a mindennapi koránkelésekhez, majd a hirtelen, és mélyreható, huszonegyórás, hosszútávú döglésekhez kell, de ugyanúgy segítenek, hogy a maximum teljesítmény elérésében a hosszúságukban akár két percet is elérő, intenzív ébrenlétek esetében is (öt-hat ismétlésig, anaerob küszöb környékén).

A Felix új fejlesztésű, könnyen nyitható, alutasakos termékei összetételükben is forradalmasítják alvásképességi sportok során szükséges táplálékbevitelt. Ellenállhatatlan nedveseledelek, amelyekre inni sem szükséges, sőt a csúcsteljesítmény eléréséhez még a szilárd tápláléktartalom elfogyasztása sem feltétlenül fontos minden esetben, hiszen már maga a lé is megfelelő arányban tartalmazza az eszenciális Omega-6 zsírsavakat, a kiegyensúlyozott ásványi anyagokat, illetve vitaminokat.

A Moments a bajnokok igazi tápláléka, míg másfelől Felix az igazi bajnokok eledele.

Bobot komoly feladat elé állítottuk, vajon képes-e a zsák majd egy heti takarmány tárolására? A teszthez szükséges táplálékkiegészítőket, fő- ám kevésbé lelkes szponzorunk, Mikavári Szőrösfülű, a tizenegyedik kerület Bajuszkapitánya bocsátotta rendelkezésünkre. Előre elmondom, hogy (nem csak) a teszt sikeressége folytán Bobbal nincsenek jó viszonyban (ebből is hatalmas sértődés volt), mert egy heti élelem elnyelése komoly riadalmat okozott főszponzorunk szervezetében. (De Bobot amúgy sem lehet kaparni, belebújni, sem ráfeküdni, pedig igen vonzó szaga van sokszor – de hát Bob kurva drága volt, nincs tapi, nincs szagi) Szerencsére, végül, mint egy igazi, társadalmi felelősségének tudatában lévő vezető, végül is hamar megenyhült az ételeket rossz helyen tároló beosztottja irányában.

 

imb-b8n2pz.GIF

12 hozzászólás “Spectrum Blue Bob és Bobnak ijesztő képességei” bejegyzéshez

 1. örülök, hogy jól alakultak végül legalább ezek az apróbb dolgok, a sok balszerencse után igazán megérdemelted!
  a szín kapcsán: azért én kicsi lila beütést még mindig felfedezni vélek 🙂

 2. Szeretném hozzátenni, hogy a futócuccokon döglő macska után ottmaradt mainecoonszőrökkel kilépve a házból nem egyszer detektáltam hogy a cuki slank fekete cuccaim leginkább hajléktalan állapotban leledzenek…
  … de jó móka a állatka: én futásból be, ő ki a folyosóra. Én zuhanyoznék, ő leül. Én gusztustalanul izzadságcsepegtetek az előszobába, ő karmot élez a lábtörlőn. Én cipőt azért le, ennyivel is beljebb vagyok, ő fél emeletet fel, hátha van ott bármi (nincs). Én, gyere már vissza bmeg, ő még fel félemeletet, mejd a felső szomszéd ajtaja előtt leül és nyávog hogy most akkor hazaért és zárva az ajtó és engedjék már be.
  Na most megvan az a kép, hogy egy mezítlábas, csatak izzadt ember egy macskát magától messzire eltartva jön veled szembe a lépcsőn?

 3. @tankista.cica: Jájj, végre egy cicás komment! Jó nagyot röhögtem 🙂

  Mika, mint állítólag a szibériai mutáns macskák általában, nem annyira végletesen szőrözi agyon a lakást, mint a fajtársainak kevésbé mutáns egyedei. Vagy valamiért az én cuccomra nem ragad annyira a szőr. Nemtom.

  A legnagyobb szerelem mégis a futócipő, abból igen mélyen inhalál akár órákon keresztül is. Néha bele is alszik, mármint fejjel a cipőben.

  Ha én hazaérek, az alap, hogy ő körbenéz a negyedikről lefelé. Ha nagyon sokat megy felfedezőbe, a feleségemet küldöm, nem kérdés. Az kurvaélet, hogy Az Ő Macskája miatt nem lépcsőzöm még extra két emeletet.

 4. Gondoltam már régebben hogy írok, de eltartott pár hónapig mire végigrágtam a blogodat eljétől a végéig, és most értem az elejére (szigorúan munkaidő alatt természetesen… ehehe).
  Lenne jó pár dolog ami érdekelne, például táplálékkiegészítők és köre… csak azért mert nekem mérhetően 4-5 másodpercet/km javulás pl. az L-Karnitin. Érdemes? Nem érdemes? (Jelzem ÉN aztán tényleg leragadtam a 10-15-20 km-nél heti 3-4x és se előre, se hátra…, kb. fűszálra pontosan indulnak a számok a lejátszási listán…)
  Meg a flow! Na avval most tele van minden… az olyan izé lehet, mint amikor a negyedik Unikumra ráhúzom az ötödiket? Vagy mi a franc?

 5. @tankista.cica: ehh, mindig ez az alaposság munkaidőben…! 🙂

  Sajnos én nagyon nem vagyok otthon a táplálékkieggben. Vágom, hogy mi az L-Karnitin, én is égetném, amim van, de hogy ez egyáltalán hasznos-e, működik-e, vagy hogy tovább szűkítve a kört, futásban jó dolog-e, arról fogalmam nincs. Esetleg mások tudják itt, vagy kérdezz rá Haanchee blogjában, ő nagyon tolja ezt a témakört.

  A flow most divatszó, ahogy maga a futás is divatosabb tevékenység lett az utóbbi időben. Én már csak tudom a négy éves blogommal 🙂
  Ahogy olvasom rrrokáék blogjának facebook falát, Csíkszentmihályi rá is húzott most a futás-flow-ra egy új könyvet.
  Szerintem ez legegyszerűbben így fogható meg: átélni azt felnőttként azt, amit kisgyerekként megéltünk akkor, amikor vigyorogva, kacagva, rohangálva, fogocskáztunk.
  A mozgás öröme, amikor leszakad rólad minden szar, és hirtelen élvezni kezded az életet futás közben. Amikor mondjuk lényegtelenné válnak addig nagyon is valós és fontos problémák. Na akkor gyanús, hogy valami drog dolgozik benned 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük