5 hozzászólás “A mai nap tanulsága” bejegyzéshez

  1. Szerinem ez után kurvára nem kéne fanyalogni, akkor sem ha lenne (?) miért.

  2. @téglánakgyors: Egyiken sem.
    Ami a szponzort illeti, nem hinném, hogy érdemes belekverni, hogy mivel foglalkozik az adott cég, káros-e az alaptevékenysége. Arról sem beszél senki, hogy a világ egyik legnagyobb maratonjának egy autógyár a főszponzora. A profi bringás párhuzam túlságosan konteo.
    A cipőhöz nem tudok érdemben hozzászólni, én nehezen tudom elképzelni, hogy ez annyit segítene, mint az úszásban anno a cáparuha. Az indexen volt pénteken egy podcast Szabó Gáborral és Csere Gáspárral, ők sem hittek ebben. Azt mondjuk nem értem, hogy a nyulak miért a női modellt kapták. 🙂

  3. @videkiman: ebben nem értünk egyet. Az sem volt oké pl, hogy a cigigyártók tolták anno a Forma-1-et. A Marbolro, a Camel volt a menőség szimbóluma. Most az Ineos nevéhez tapad a világ legmenőbb teljesítménye, és ez sem oké.
    Aztán a cigisek eltűntek – felülről irányítva. Nem lenne ellenemre, ha ott lennénk már, hogy az Ineosnak sem szabadna szponzortevékenységet folytatni.

    A cipő kérdését helyén kell kezelni, jelentsen ez bármit is. Úgy értem, hogy én sem tudom, mennyit tezz hozzá a teljesítményhez, konkrétan nem tudok annyival futni, hogy ez számomra kiderüljön 🙂
    A cápadresszt jól betiltották, aztán tíz évre rá jött a Milák Kristóf és sima naciban szarrá alázta Phelps dresszes világcsúcsát.

  4. Számomra ez nem más mint az akaraterő diadala.
    Pont nem izgat ki szponzorál, milyen terméket gyárt, milyen cipő, mennyi nyúl…
    Ugyanaz mint Pistoriousnál… (jó oké, egy barom volt és lelőtte a modellt akit répázhatott volna minden nap, cserébe meg őt a sitten a nigák, de így járt, nem ezért szeressük XD)… baszki egy lábatlan ember futott az olimpián!
    Mi kell még? Én ezt viszem magammal, meg a feka befutóját mikor a saját szaros 5:30-as meg 5:40-es kilométereit tolom…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.